Hjemmelaget pizza med spekeskinke, Brie og honning

Bente Hammer lager denne saftige og smaksfulle pizzaen. Kanskje ikke den mest barnevennlige, men når man først holder på kan man kanskje lage en for barn og en for voksne?

Bentes pizza

Pizzabunn:

450g mel

3 dl lunkent vann

1 pk gjær

1 ts salt

1 dl nøytral olje

Bland alt godt sammen. Hev deigen i ca en time. Dette er nok til en stor pizza med litt tykk bunn. Vil du ha tynn bunn lager du to pizzaer av deigen.

Pizzasaus:

1 boks finhakkede tomater

2 ss tomatpure’

1/2 ts hver av oregano, timian og basilikum

Salt og pepper

Avrund smaken med lit honning.

Fyll:

Revet ost

Spekeskinke

1 rød løk

1/2 brie i biter

1 neve valnøtter

Pesto og litt honning. Honningen heles over den nystekte pizzaen.

Stek pizzaen i ovnen på 200 grader i ca 20-25 min. Dryss fersk ruccula over pizzastykket.

Vel bekommen!

GetAttachment

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s