Seierssnurrer

Det er kampdag og dagen styres etter klokka og kampstart. God mat til en TV-kamp er viktig. Viste du at å bake snurrer er som en fotballkamp? 

  
Sjekk dette:

1. omgang

Lag en mellomgrov gjærdeig.

1 liter lunkent vann

1 ts salt

 3 ss olje

1 pk gjær

300 g lettkokt havre

100 g fin rug

Hvetemel til passe deig

Forhev ut første omgangen

Fyll:

1 boks hermetiske tomater

2 ss soltørkede tomater i olje

4 fedd hvitløk

1 neve pecan nøtter

1-2 rød chilli uten frø

2-3 ss barbecue saus.

2-3 ss honning 

100 g fetaost

Kok opp og mos sausen med en stavmikseren.

Div pølser med smak. Finhakkes. Tilsammen trenger man ca en halvkilo med pølser.

Pausen:

Fyll snurrene og rull dem sammen.

2. Omgang

Etterhev snurrene på varmluft i 30-40 min. Stek dem på 200 grader i 20 min. 

Kampslutt:

Innta seierssnurrer.

  
  
Heia Rosenborg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s