Klostervafler, oppskrift av Anne Jorid Gullbrekken

2 egg

½ ts salt

0,8 dl sukker

2 dl H-melk

2 dl skummet kulturmelk

1 dl vann

2 ½ dl hvetemel

1 dl lettkokte havregryn

½ dl sammalt hvete

1 dl sammalt rug

1 ts bakepulver

½ ts natron

1 ts vaniljesukker

½ ts kardemomme

100 g smeltet smør

Eggene røres sammen med salt.

Resten blandes i.

La røren stå og svelle ca 30 minutter.

Stek vaflene og server med rømme og syltetøy eller ost.

IMG_5013IMG_5012

2 tanker om “Klostervafler, oppskrift av Anne Jorid Gullbrekken”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s